Köszöntelek oldalamon, Marosvölgyiné Rákócza Brigitta, kutyakozmetikus mester vagyok. Gyermekkorom óta kutyákkal élek és mindegyik kis barátom a család teljes jogú tagja volt. Ma sincs ez másképp, hat gyönyörű kutyától hangos a ház.
Iván,az orosz fekete terrier, Erik, Mary és Huba, a skót terrierek, Ömer, a bichon havanese és Eliot, a dandie dinmont terrier töltik ki az egész életemet! Iván, Erik, Huba és Eliot kölyökként kerültek hozzánk, Maryke és Ömi örökbefogadott kutyus. Bűbájosan és végtelen türelemmel nap, mint nap a hallgatóim rendelkezésére állnak! Rengeteg tanuló az ő közreműködésükkel lett a szakma szerelmese!

 

Érettségi után vakvezetőkutyák képzésével kezdtem el foglalkozni, illetve csoportos gazdis kiképzéseket vezettem Csepelen. Később egy ismert áruházlánc munkatársaként rengeteg tapasztalatot szereztem hobbiállatok tartásában is. A kutyakozmetika felé Iván kutyám miatt fordultam, mert hamar rájöttem, hogy egy orosz fekete terrier ápolása igazi kihívás egy gazdinak. Többet akartam tudni a szakszerű szőrápolásról és magával ragadott a szakma. A kutyakozmetika nem egyszerűen munka, hanem a hivatásommá vált! Idén (2015-ben) nyílt lehetőségem, hogy mestervizsgát tegyek.
Büszkeséggel tölt el, hogy az első magyarországi mesterkurzuson, a legjobbak között bebizonyíthattam, hogy érdemes vagyok a MESTER cím viselésére.
Szeretettel várlak téged és kedvencedet Csepelen! Örülök, ha a vendégeim között köszönthetlek!